[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=””][vc_column width=”1/3″][qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item horizontal_alignment=”left” advanced_animations=”no”][vc_empty_space][ordered_list]
  • WIE ZIJN WIJ?
  • GEGEVENS
  • BELONINGSBELEID EN VOORWAARDEN
[/ordered_list][vc_empty_space][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][/vc_column][vc_column width=”2/3″][qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item horizontal_alignment=”center” advanced_animations=”no”][vc_empty_space][vc_column_text]

WIE ZIJN WIJ?

Het Noodfonds Hengelo is ontstaan vanuit verschillende geloofsgemeenschappen in Hengelo. Diverse kerken vanuit verschillende geloofsrichtingen en de moskee in Hengelo zijn verenigd in het Diaconaal Platform Hengelo. In dit platform wordt regelmatig gesproken over de vraag hoe deze geloofsgemeenschappen midden in de samenleving kunnen staan en inwoners van Hengelo en Beckum, die het financieel niet zo breed hebben, concreet te helpen.

Dit Diaconaal Platform heeft het initiatief genomen voor het Noodfonds Hengelo. Dit initiatief is in het voorjaar van 2018 in een stroomversnelling gekomen en heeft in juni 2018 tot de oprichting van het Noodfonds geleid.

Alhoewel het Noodfonds vanuit verschillende geloofsgemeenschappen is ontstaan, is het Noodfonds nadrukkelijk bedoeld voor alle inwoners van Hengelo en Beckum, gelovig of niet-gelovig. Het doel van het bestuur is om geld te verkrijgen voor het Noodfonds Hengelo van alle inwoners, bedrijven, kerkelijke en politieke stromingen. Ook u kunt ons dus concreet helpen om het Noodfonds Hengelo tot een succes te maken!

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Bestuur:

Het bestuur bestaat uit:

  • Voorzitter: de heer Wibout Dragt
  • Penningmeester: de heer Gert Postma
  • Secretaris: de heer Erik Laarman
  • Algemeen: de heer Henk van der Ploeg
[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Gegevens:

Naam: Stichting Noodfonds Hengelo

Internet: https://www.noodfondshengelo.nl

KVK nummer: 71974806

RSI nummer: 8589 23.920.B.01

Contact: info@noodfondshengelo.nl

Contactpersoon: mevrouw Hilda Meijer

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Jaarverslagen:

Jaarrekening 2018 Stichting Noodfonds Hengelo

Inhoudelijke jaarverslag 2018 (volgt nog)

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Beloningsbeleid en voorwaarden:

Bij de oprichting van het Noodfonds Hengelo is gezorgd voor verschillende randvoorwaarden waardoor we zeker weten dat het geld in het fonds terecht komt bij die mensen waarvoor het fonds bedoeld is:

  • Er is een bestuur, dat wordt gecontroleerd door een Raad van Toezicht. Noch de bestuursleden, noch de leden van de Raad van Toezicht, ontvangen een vergoeding voor het werk voor het Noodfonds. We zijn allemaal betrokken vrijwilligers.
  • Het Noodfonds Hengelo heeft een reglement, dat opgevraagd kan worden door een e-mail te sturen.
  • De privacy van de hulpvragers is natuurlijk belangrijk. We hebben een privacyverklaring opgesteld die we gebruiken bij alle aanvragen.
[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_empty_space height=”15px”][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][/vc_column][/vc_row]